Magazin > VIP
52 ogledov

Zaradi nesreče je Torijine kariere konec

tori spelling Profimedias
Tori Spelling toži restavracijo, v kateri se je hudo opekla. Pravi, da je njene kariere konec.

Tori Spelling toži restavracijo, ki je del verige, Benihana. Aprila letos ji je tam namreč spodrsnilo, nakar je padla na žar in utrpela opekline druge in tretje stopnje, med drugim tudi po obrazu.

Igralka želi po sodni poti izterjati odškodnino, tudi zato, ker dalj časa ni bila sposobna delati. Tori naj bi prijateljem celo povedala, da je zaradi nesreče njene igralske kariere konec. Njene "čustvene in telesne brazgotine“ so pregloboke, pravijo njeni najbližji.

Tori je morala prestati več bolečih presaditev kože. Najhuje je z njeno desno roko, ki je zaradi poškodbe živcev še vedno ne more normalno uporabljati.

Družina Spelling je sedaj v hudi finančni stiski, poročajo mediji. Tori naj bi prijatelje prosila za denar, saj sama ne more poravnati svojih računov ...

Komentarjev 6
  • zipo 22:03 02.oktober 2015.

    ta irena Kolar je totalno nesposobna novinarka, jst sm ji že kar nekajkrat reku, nej gre raje delat za kakšn tekoči trak, ker vsi njeni članki so za bruhat!!!!!! in še plačana je za te njene neumnosti!!!!!!!!!!

  • prperice59 10:08 02.oktober 2015.

    Tako je, če ti ata uredi filmske vloge, skrbi za tvojo kariero in ti preko VIP poznanstev omogoča vloge, potem pa nastane situacija, ko lahko samo še z tožbami prideš do denarja, pa je vseeno, če se vržeš na žar ...prikaži več (mimogrede, če bi padla na žar, bi obraz zgledal malo drugače - halo, kako lahko sploh taki članek objavite s tako sliko????) in je v resnici to žalostna zgodba.

  • Thomy 08:59 02.oktober 2015.

    To, da so opekline tudi po obrazu, ne pišejo nikjer drugje... Ostali mediji navajajo le roko. Pa še nekaj; slika nima veze z opeklinami, ki naj bi utrpela, temveč če se ne motim so od ene lepotne kožne nege, ki ...prikaži več je opravila nekaj časa nazaj (in tudi tista novica je bila na tem portalu).