Zaradi NLP-ja zaprli letališče

Foto: Žurnal24 (Slika je simbolična) (Foto: Shutterstock)
Mogolsko letališče je začasno zaprlo svoje steze, saj so se zbali, da bodo njihova letala trčila v neznane leteče predmete, ki naj bi krožili v bližini letališča.
Oglej si celoten članek

Tri kilometre stran od mongolskega letališča je bil opažen ploščat in cevast predmet, ki je kmalu izginil. Neznani leteči predmet je močno prestrašil osebje na letališču, zaradi česar so preklicali tri lete iz Pekinga in Šanghaja, pristanke pa so usmerili na manjša letališča v bližini.

Neznani leteči predmet so na radarskih zaslonih prvi opazili kontrolorji zračnega prometa, ki so nemudoma hoteli stopiti v kontakt z letečim predmetom, a jim to ni uspelo. Ravno zato so letališče obvestili, naj odpove prihajajoče lete.

 

Kitajske oblasti niso želele komentirati dogodka, tiskovni predstavnik letališča pa je povedal, da so letala preusmerili, ker so se želeli izogniti trčenju. Sicer pa so vključno s tem primerom od konca junija na Kitajskem opazili že sedem NLP-jev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.