Magazin > Bizarno
78 ogledov

Zaradi NLP-ja zaprli letališče

(Slika je simbolična) (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Mogolsko letališče je začasno zaprlo svoje steze, saj so se zbali, da bodo njihova letala trčila v neznane leteče predmete, ki naj bi krožili v bližini letališča.

Tri kilometre stran od mongolskega letališča je bil opažen ploščat in cevast predmet, ki je kmalu izginil. Neznani leteči predmet je močno prestrašil osebje na letališču, zaradi česar so preklicali tri lete iz Pekinga in Šanghaja, pristanke pa so usmerili na manjša letališča v bližini.

Neznani leteči predmet so na radarskih zaslonih prvi opazili kontrolorji zračnega prometa, ki so nemudoma hoteli stopiti v kontakt z letečim predmetom, a jim to ni uspelo. Ravno zato so letališče obvestili, naj odpove prihajajoče lete.

 

Kitajske oblasti niso želele komentirati dogodka, tiskovni predstavnik letališča pa je povedal, da so letala preusmerili, ker so se želeli izogniti trčenju. Sicer pa so vključno s tem primerom od konca junija na Kitajskem opazili že sedem NLP-jev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.