Zaradi pasjega kakca ugriznila policista

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Policisti so Američanki Kristen Anise Hall rekli, naj počisti za svojim psom, ona pa je enega izmed njih ugriznila. Upornica je zato pristala za rešetkami.
Oglej si celoten članek

Kristen Anise Hall je pozornost policistov pritegnila prejšnji teden, ko se je po parku East Memphis sprehajala s svojim psom, za katerim ni pospravljala iztrebkov. Ko so ji možje v modrem dejali, da mora za njim počistiti, je Kristen odvrnila, da tega ne bo storila.

 

Policisti so 24-letnici začeli pisati kazen, od nje pa so zahtevali še osebni dokument. Kristen jim tudi tega ni hotela dati, zato so jo poskušali vkleniti. Kristen se je začela upirati, pri tem pa je enega izmed policistov tudi močno ugriznila.

 

Ko so jo končno obvladali, so jo odpeljali na policijsko postajo. Pred sodnikom se bo morala zagovarjati zaradi napada na policista, neprimernega vedenja in upiranja aretaciji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.