Magazin > Bizarno
30 ogledov

Zaradi pasjega kakca ugriznila policista

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Policisti so Američanki Kristen Anise Hall rekli, naj počisti za svojim psom, ona pa je enega izmed njih ugriznila. Upornica je zato pristala za rešetkami.

Kristen Anise Hall je pozornost policistov pritegnila prejšnji teden, ko se je po parku East Memphis sprehajala s svojim psom, za katerim ni pospravljala iztrebkov. Ko so ji možje v modrem dejali, da mora za njim počistiti, je Kristen odvrnila, da tega ne bo storila.

 

Policisti so 24-letnici začeli pisati kazen, od nje pa so zahtevali še osebni dokument. Kristen jim tudi tega ni hotela dati, zato so jo poskušali vkleniti. Kristen se je začela upirati, pri tem pa je enega izmed policistov tudi močno ugriznila.

 

Ko so jo končno obvladali, so jo odpeljali na policijsko postajo. Pred sodnikom se bo morala zagovarjati zaradi napada na policista, neprimernega vedenja in upiranja aretaciji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.