Zaradi prepira pištolo ob glavo

Foto: Žurnal24 Zaradi grožnje s samomorom in udarcev je morala posredovati policija. (Foto: Fly
Frankie Muniz, ki ga večina pozna po vlogi Malcolma v humoristični seriji Glavca, se je sprl z dekletom, po prepiru pa naj bi si ob glavo prislonil pištolo in zagrozil s samomorom.
Oglej si celoten članek

Elycia Turnbow, dekle 25-letnega igralca, je policistom povedala, da sta se sprla zaradi razmerij v preteklosti, mladi igralec pa je v nekem trenutku pograbil orožje in ji zagrozil, da se bo ubil. V policijskem poročilu, ki ga je objavil spletni portal TMZ, še piše, da je Elycia poklicala prijatelja, ki je igralca odpeljal v bolnišnico.

Petindvajsetletni Muniz je govorice o samomoru zanikal in dejal, da se je v bolnišnici znašel, ker je Elycia med prepirom začela kričati nanj, on pa naj bi se spotaknil, padel in udaril z glavo ob tla.

Zgodba pa se z igralčevim odhodom v bolnišnico ni končala, saj naj bi Frankie po prihodu domov dekle udaril v glavo in vrgel ob steno. Igralec je tudi to zanikal in dejal, da je Elycia ženska, s katero se želi poročiti, in da tega nikoli ne bi naredil. Policisti so posredovali tudi po drugem prepiru, mlademu paru zaplenili orožje in jima zagrozili, da ju bodo vtaknili v ječo, če se ne umirita.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.