Magazin > VIP
41 ogledov

Zaradi prepira pištolo ob glavo

Zaradi grožnje s samomorom in udarcev je morala posredovati policija. (Foto: Fly Žurnal24 main
Frankie Muniz, ki ga večina pozna po vlogi Malcolma v humoristični seriji Glavca, se je sprl z dekletom, po prepiru pa naj bi si ob glavo prislonil pištolo in zagrozil s samomorom.

Elycia Turnbow, dekle 25-letnega igralca, je policistom povedala, da sta se sprla zaradi razmerij v preteklosti, mladi igralec pa je v nekem trenutku pograbil orožje in ji zagrozil, da se bo ubil. V policijskem poročilu, ki ga je objavil spletni portal TMZ, še piše, da je Elycia poklicala prijatelja, ki je igralca odpeljal v bolnišnico.

Petindvajsetletni Muniz je govorice o samomoru zanikal in dejal, da se je v bolnišnici znašel, ker je Elycia med prepirom začela kričati nanj, on pa naj bi se spotaknil, padel in udaril z glavo ob tla.

Zgodba pa se z igralčevim odhodom v bolnišnico ni končala, saj naj bi Frankie po prihodu domov dekle udaril v glavo in vrgel ob steno. Igralec je tudi to zanikal in dejal, da je Elycia ženska, s katero se želi poročiti, in da tega nikoli ne bi naredil. Policisti so posredovali tudi po drugem prepiru, mlademu paru zaplenili orožje in jima zagrozili, da ju bodo vtaknili v ječo, če se ne umirita.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.