Zaradi prevelikih dojk ni mogla hoditi

Foto: Žurnal24 Julia je nosila nedrček s košarico N. (Foto: Youtube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Neki ženski s severa Peruja so prsi tako zrastle, da kar pol leta ni mogla vstati iz postelje.
Oglej si celoten članek

Julia Manihuri je bila pol leta priklenjena na posteljo, saj so jo njene ogromne prsi neznosno bolele, postajale pa so iz dneva v dan večje. Materi štirih otrok so prsi začele rasti po rojstvu tretjega sina pred sedmimi leti. "To je grozno. Če bi poskušala vstati, bi od teže prsi omedlela," je svoje trpljenje opisala Julia.

29-letni Perujki so pomagali lokalni mediji, ki so zbrali denar za obisk najbližjega mesta in zdravnika, od koder so jo nato poslali v bolnišnico v Limo. Odkrili so, da ima redko bolezen, ki povečuje mlečne žleze, in ji odstranili 16 kilogramov mesa.

"Pred operacijo nisem mogla narediti ničesar. Preprosto sem morala živeti s tem. Postalo je tako hudo, da nisem mogla hoditi. Sem majhne postave in hudo sem trpela zaradi teže, ki je pritiskala na moje telo. Prsi so mi rastle iz dneva v dan. Nisem se mogla premikati, ker sem imela prsi in trebuh enako velika," je povedala Julia, ki zdaj nosi nedrček številka 75 C.

Julio Manihuri si lahko ogledate v pripetem videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.