Magazin > Bizarno
60 ogledov

Zaradi prevelikih dojk ni mogla hoditi

Julia je nosila nedrček s košarico N. (Foto: Youtube)
1/2
Žurnal24 main
Neki ženski s severa Peruja so prsi tako zrastle, da kar pol leta ni mogla vstati iz postelje.

Julia Manihuri je bila pol leta priklenjena na posteljo, saj so jo njene ogromne prsi neznosno bolele, postajale pa so iz dneva v dan večje. Materi štirih otrok so prsi začele rasti po rojstvu tretjega sina pred sedmimi leti. "To je grozno. Če bi poskušala vstati, bi od teže prsi omedlela," je svoje trpljenje opisala Julia.

29-letni Perujki so pomagali lokalni mediji, ki so zbrali denar za obisk najbližjega mesta in zdravnika, od koder so jo nato poslali v bolnišnico v Limo. Odkrili so, da ima redko bolezen, ki povečuje mlečne žleze, in ji odstranili 16 kilogramov mesa.

"Pred operacijo nisem mogla narediti ničesar. Preprosto sem morala živeti s tem. Postalo je tako hudo, da nisem mogla hoditi. Sem majhne postave in hudo sem trpela zaradi teže, ki je pritiskala na moje telo. Prsi so mi rastle iz dneva v dan. Nisem se mogla premikati, ker sem imela prsi in trebuh enako velika," je povedala Julia, ki zdaj nosi nedrček številka 75 C.

Julio Manihuri si lahko ogledate v pripetem videu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.