Zaradi psa prenehal piti

Foto: EPA
Foto: EPA
Da najboljšega prijatelja res spoznaš v stiski, vam bi zagotovo potrdil igralec Chris Klein, ki je zaslovel v filmu Ameriška pita. Ko se je bojeval z alkoholizmom, mu je ob strani stal pasji prijatelj Chief.
Oglej si celoten članek

Prav kosmatinec, nemški ovčar Chief, je po igralčevih besedah zaslužen za njegovo zmago nad alkoholom. "Ko sem pil, je pes postal razburjen. Večno mu bom hvaležen za to," je za revijo People priznal Chris Klein. Igralec verjame, da se je težav z alkoholom začel zavedati prav zaradi ljubljenčka, ki ga je posvojil leta 2008.

Klein pravi, da ga je prizadelo, ko je spoznal, da se pes do njega, ko je pijan, vede drugače. "Vsak, ki ima psa, ve, kaj pomeni njegov pogled," pravi igralec in dodaja, da ga je streznilo, ko je v pasjih očeh razbral razočaranje.

Leta 2010 se je igralec z alkoholizmom boril v centru za odvajanje od alkohola, zdaj pa mineva 19 mesecev, odkar je trezen, pravi. In trezno življenje ni nič manj razburljivo: "Ob nedeljah se ne zbujam z mačkom. Zjutraj v jedilnici opazujem sonce, ki posije na vrt, s Chiefom tečeva po plaži in se podiva po pohodniških poteh."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.