Magazin
38 ogledov

Zaradi psa prenehal piti

Chris Klein EPA
Da najboljšega prijatelja res spoznaš v stiski, vam bi zagotovo potrdil igralec Chris Klein, ki je zaslovel v filmu Ameriška pita. Ko se je bojeval z alkoholizmom, mu je ob strani stal pasji prijatelj Chief.

Prav kosmatinec, nemški ovčar Chief, je po igralčevih besedah zaslužen za njegovo zmago nad alkoholom. "Ko sem pil, je pes postal razburjen. Večno mu bom hvaležen za to," je za revijo People priznal Chris Klein. Igralec verjame, da se je težav z alkoholom začel zavedati prav zaradi ljubljenčka, ki ga je posvojil leta 2008.

Klein pravi, da ga je prizadelo, ko je spoznal, da se pes do njega, ko je pijan, vede drugače. "Vsak, ki ima psa, ve, kaj pomeni njegov pogled," pravi igralec in dodaja, da ga je streznilo, ko je v pasjih očeh razbral razočaranje.

Leta 2010 se je igralec z alkoholizmom boril v centru za odvajanje od alkohola, zdaj pa mineva 19 mesecev, odkar je trezen, pravi. In trezno življenje ni nič manj razburljivo: "Ob nedeljah se ne zbujam z mačkom. Zjutraj v jedilnici opazujem sonce, ki posije na vrt, s Chiefom tečeva po plaži in se podiva po pohodniških poteh."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.