Zaradi Severine ogrožen na Hrvaškem

Foto: Grgur Žučko/Pixsell
Foto: Grgur Žučko/Pixsell
Ljubo Pavasović Visković, odvetnik Milana Popovića, je odkril, da je Popović zaradi Severine ogrožen vsakič, ko pride na Hrvaško obiskat svojega sina.
Oglej si celoten članek

Odvetnik Ljubo Pavasović Visković je za srbski časnik Blic razkril, kakšno škodo so Severinine kazenske ovadbe naredile Milanu Popoviću. Spomnimo, hrvaška pevka Severina Vučković je svojega bivšega med drugim obtožila, da je skušal ugrabiti njunega sina Aleksandra, da je nezakonito izdelal njegov potni list, ter da je brez pevkine vednosti sinu priskrbel srbsko državljanstvo. Zaradi vseh teh obtožb naj bi imel Milan težave vsakič, ko prispe na Hrvaško, na obisk k svojemu sinu.

"Lažne ovadbe so lahko zelo nevarna igra," je za Blic povedal Milanov odvetnik in dodal, da lahko njegovo stranko vsakič privedejo pred državnega tožilca. "Ko proti nekomu podaš kazensko ovadbo, je jasno, da bo ta oseba kaznovana, zato ta dejanja kažejo jasno sliko o gospodični Vučković." Pavasović Visković je še pojasnil, da je Milan do zdaj redno hodil na vsa zaslišanja, ter da je odločno zanikal vse prijave proti njemu.

Severinin menadžer, Tomislav Petrović, je ob tem povedal, da še vedno obstaja sum, da je Popović nelegalno dal izdelati sinov potni list, ter da je medijem posredoval zasebna elektronska sporočila, zaradi česar ga je pevka prav tako prijavila policiji, piše hrvaški spletni portal 24sata.hr. Stvari se še vedno razpletajo na sodišču.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:32 26. December 2013.

    Sorči, uradna verzija teh ĆivĆeviĆe je ta, da imajo delovno vizo..kdo pa to preverje, pa sam bog ve..v HR so …

  • 15:13 26. December 2013.

    Z obiskom teh cvilaĆev se samo vidi koliko ĆvilaĆev je v SLO..kaj se je že zgodilo Cankarju +za kaj..??

  • 14:15 26. December 2013.

    Sej bi bila bankrot, pa si nosi slovenski denar v kupih in to na roko brez DDV, kot večina tujih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.