Magazin > VIP
58 ogledov

Zaradi Severine ogrožen na Hrvaškem

Severina Grgur Žučko/Pixsell
Ljubo Pavasović Visković, odvetnik Milana Popovića, je odkril, da je Popović zaradi Severine ogrožen vsakič, ko pride na Hrvaško obiskat svojega sina.

Odvetnik Ljubo Pavasović Visković je za srbski časnik Blic razkril, kakšno škodo so Severinine kazenske ovadbe naredile Milanu Popoviću. Spomnimo, hrvaška pevka Severina Vučković je svojega bivšega med drugim obtožila, da je skušal ugrabiti njunega sina Aleksandra, da je nezakonito izdelal njegov potni list, ter da je brez pevkine vednosti sinu priskrbel srbsko državljanstvo. Zaradi vseh teh obtožb naj bi imel Milan težave vsakič, ko prispe na Hrvaško, na obisk k svojemu sinu.

"Lažne ovadbe so lahko zelo nevarna igra," je za Blic povedal Milanov odvetnik in dodal, da lahko njegovo stranko vsakič privedejo pred državnega tožilca. "Ko proti nekomu podaš kazensko ovadbo, je jasno, da bo ta oseba kaznovana, zato ta dejanja kažejo jasno sliko o gospodični Vučković." Pavasović Visković je še pojasnil, da je Milan do zdaj redno hodil na vsa zaslišanja, ter da je odločno zanikal vse prijave proti njemu.

Severinin menadžer, Tomislav Petrović, je ob tem povedal, da še vedno obstaja sum, da je Popović nelegalno dal izdelati sinov potni list, ter da je medijem posredoval zasebna elektronska sporočila, zaradi česar ga je pevka prav tako prijavila policiji, piše hrvaški spletni portal 24sata.hr. Stvari se še vedno razpletajo na sodišču.

Komentarjev 5
  • kapibara 18:32 26.december 2013.

    Sorči, uradna verzija teh ĆivĆeviĆe je ta, da imajo delovno vizo..kdo pa to preverje, pa sam bog ve..v HR so prekinili koncert zaradi papirejev...!! in v SR isto... samov SLO se dela po NAŠKE...

  • kapibara 15:13 26.december 2013.

    Z obiskom teh cvilaĆev se samo vidi koliko ĆvilaĆev je v SLO..kaj se je že zgodilo Cankarju +za kaj..??

  • zztop 14:15 26.december 2013.

    Sej bi bila bankrot, pa si nosi slovenski denar v kupih in to na roko brez DDV, kot večina tujih (jugoviških umetnikov). V vsakem kafiču, šotoru, po Mercatorjevih centrih in kva še vem kje, mal pokaže gate in to je ...prikaži več to. Seva Neda Zečič Oliver Šavlič, Kolk mi šupamo te jugoviče, ni za verjet. Cel december sami kurtoviči, pizdarevičke, klape, trubači. Vsi klečite, sam da muzka po ovcah smrdi. Alo ! 100 let pred opicami. Še dobr, da so kakšni klubi s svetovno muzko, drugače te lahk kap, ne bi imel kam za jt.