Zaradi stikanja ob službo

Foto: Žurnal24 george clooney afp
Zaradi stikanja po Clooneyjevih zdravstvenih kartotekah so v bolnišnici v New Yerseju za mesec dni suspendirali 40 medicinskih sester.
Oglej si celoten članek

Te so si namreč v času, ko se je ameriški filmski zvezdnik George Clooney zdravil v bolnišnici zaradi prometne nesreče z motorjem, privoščile zanimivo preživljanje delovnega časa. Nekaj dni so si namreč na skrivaj (po nekaterih podatkih tudi skupaj z zdravniki) ogledovale njegovo kartoteko in zanimive poudarke iz nje posredovale rumenim novicam željnih ameriških medijev.

Hude poškodbe pri igralcu
46-letni Clooney in njegova prijateljica, 28-letna Sarah Larson, sta se septembra ponesrečila z motorjem, Clooney si je pri tem zlomil rebro, imel je tudi odrgnine, medtem ko si Larsonova zlomila kost v stopalu. Zaradi zvedavega osebja so imele številne medijske hiše takoj zatem popolne informacije o njunem stanju, v bolnišnici pa so kmalu zatem že sprožili notranjo preiskavo. Sicer pa je Clooney po dogodku povedal, da preiskava ni posledica njegovih pritožb, in da je o njej izvedel šele pred dnevom ali dvema. Sindikat bolnišničnega osebja se je Clooneyju javno opravičil, menijo pa, da je odziv vodstva bolnišnice ˝pretiran˝.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.