Magazin > VIP
0 ogledov

Zaradi stikanja ob službo

george clooney afp Žurnal24 main
Zaradi stikanja po Clooneyjevih zdravstvenih kartotekah so v bolnišnici v New Yerseju za mesec dni suspendirali 40 medicinskih sester.

Te so si namreč v času, ko se je ameriški filmski zvezdnik George Clooney zdravil v bolnišnici zaradi prometne nesreče z motorjem, privoščile zanimivo preživljanje delovnega časa. Nekaj dni so si namreč na skrivaj (po nekaterih podatkih tudi skupaj z zdravniki) ogledovale njegovo kartoteko in zanimive poudarke iz nje posredovale rumenim novicam željnih ameriških medijev.

Hude poškodbe pri igralcu
46-letni Clooney in njegova prijateljica, 28-letna Sarah Larson, sta se septembra ponesrečila z motorjem, Clooney si je pri tem zlomil rebro, imel je tudi odrgnine, medtem ko si Larsonova zlomila kost v stopalu. Zaradi zvedavega osebja so imele številne medijske hiše takoj zatem popolne informacije o njunem stanju, v bolnišnici pa so kmalu zatem že sprožili notranjo preiskavo. Sicer pa je Clooney po dogodku povedal, da preiskava ni posledica njegovih pritožb, in da je o njej izvedel šele pred dnevom ali dvema. Sindikat bolnišničnega osebja se je Clooneyju javno opravičil, menijo pa, da je odziv vodstva bolnišnice ˝pretiran˝.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.