Zaradi te fotke na tapeti znana družina, "žuga" jim tudi Rebeka Dremelj

Foto: MMC RTV SLO
Foto: MMC RTV SLO
Številni so mnenja, da tovrstno izpostavljanje otrok na spletu ni primerno.
Oglej si celoten članek

Podjetnik, popotnik, marketinški strokovnjak in soustanovitelj uspešnega podjetja s personaliziranimi otroškimi knjigami Mali junaki, ki jih berejo tudi otroci družine Kardashian, Mic Melanšek je na spletu z nedolžno fotografijo svoje družine povzročil pravi požar. Mic je na popotniškem Instagram profilu We just travel namreč objavil družinsko fotografijo, na kateri hčerka sedi na stranišču in pripisal: "Evo, še zadnji opravki, potem pa na letalo. Tako kot Pujsa Pepa, če slučajno ne veste." (Obraz na fotografiji smo zakrili v uredništvu, op. a.)

Foto: Instagram Mic Melanšek

Ravno to fotografijo je na svojem Instagram profilu nato izpostavila Rebeka Dremelj in svoje sledilce vprašala za mnenje. "No, in res me zanima, kakšno je vaše mnenje," je zapisala in odprla okno za spletno debato. Fotografije je bila sicer le pika na i njenemu dnevu in debate o medsebojnem spoštovanju ter minimalni oliki, saj pravi, da ne znamo drug drugemu več niti zaželeti preprost "dober dan".

O dotični fotografiji, ki ji jo je poslala prijateljica, pa je povedala, da sicer verjame, da je ta družina super, a se sprašuje, kaj bo v primeru, da bo njuna hčerka nekoč predsednica država, saj novinarji vse izvohamo. Spraševala se je še, kako bi bilo, če bi gledali fotografije trenutne predsednice RS Nataše Pirc Musar, ki kot otrok sedi na stranišču. 

Za komentar smo prosili tudi družino Melanšek, ki se trenutno nahaja v Bangkoku in Mic nam je odgovoril: "To smo mi, takšni kot smo, v svetu, kjer vsi lulamo, kakamo in imamo hemeroide."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 20:11 15. Februar 2023.

    Bolniki

  • 09:44 15. Februar 2023.

    Tale družina je popolnoma pozabila, da imajo tudi otroci dostojanstvo. Vse za klike, a ne?!

  • 08:11 15. Februar 2023.

    Bravo vsi ki serjete in lulate v plenice

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.