Magazin > VIP
51118 ogledov

Zaradi te fotke na tapeti znana družina, "žuga" jim tudi Rebeka Dremelj

Rebeka Dremelj MMC RTV SLO
Številni so mnenja, da tovrstno izpostavljanje otrok na spletu ni primerno.

Podjetnik, popotnik, marketinški strokovnjak in soustanovitelj uspešnega podjetja s personaliziranimi otroškimi knjigami Mali junaki, ki jih berejo tudi otroci družine Kardashian, Mic Melanšek je na spletu z nedolžno fotografijo svoje družine povzročil pravi požar. Mic je na popotniškem Instagram profilu We just travel namreč objavil družinsko fotografijo, na kateri hčerka sedi na stranišču in pripisal: "Evo, še zadnji opravki, potem pa na letalo. Tako kot Pujsa Pepa, če slučajno ne veste." (Obraz na fotografiji smo zakrili v uredništvu, op. a.)

Mic Melanšek | Avtor: Instagram Instagram

Ravno to fotografijo je na svojem Instagram profilu nato izpostavila Rebeka Dremelj in svoje sledilce vprašala za mnenje. "No, in res me zanima, kakšno je vaše mnenje," je zapisala in odprla okno za spletno debato. Fotografije je bila sicer le pika na i njenemu dnevu in debate o medsebojnem spoštovanju ter minimalni oliki, saj pravi, da ne znamo drug drugemu več niti zaželeti preprost "dober dan".

O dotični fotografiji, ki ji jo je poslala prijateljica, pa je povedala, da sicer verjame, da je ta družina super, a se sprašuje, kaj bo v primeru, da bo njuna hčerka nekoč predsednica država, saj novinarji vse izvohamo. Spraševala se je še, kako bi bilo, če bi gledali fotografije trenutne predsednice RS Nataše Pirc Musar, ki kot otrok sedi na stranišču. 

Za komentar smo prosili tudi družino Melanšek, ki se trenutno nahaja v Bangkoku in Mic nam je odgovoril: "To smo mi, takšni kot smo, v svetu, kjer vsi lulamo, kakamo in imamo hemeroide."

Komentarjev 9
  • robi2107 20:11 15.februar 2023.

    Bolniki

  • Majazmaja 09:44 15.februar 2023.

    Tale družina je popolnoma pozabila, da imajo tudi otroci dostojanstvo. Vse za klike, a ne?!

  • albert6 08:11 15.februar 2023.

    Bravo vsi ki serjete in lulate v plenice

Sorodne novice