Zaradi tega se konča večina ljubezenskih zvez!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
To napako, ki je lahko za zvezo usodna, smo vsi že kdaj naredili.
Oglej si celoten članek

Če imamo težave, bi se morali o njih pogovoriti, a to žal mnogokrat ni tako preprosto. Iz različnih razlogov, najpogosteje pa zato, ker s svojimi problemi ne želimo obremenjevati drugih, jezo in žalost raje potlačimo. To pa ni slabo le za naše zdravje, ampak je lahko usodno tudi za našo zvezo, saj zaradi nezadovoljstva mnogokrat pride do prepirov in nesporazumov. Raziskava, ki jo je izvedel portal za zmenkarije Elitepartner, je pokazala, da bi se kar polovica vprašanih s partnerjem razšla, če bi dobili občutek, da jih ne podpira in razume. In ravno zato je pomembno, da se partnerja pogovarjata, in to o vsem.

Molk uničuje zvezo
Kadar smo jezni, to jezo mnogokrat zvalimo na partnerja, čeprav ni tisti, ki nam povzroča sive lase. Če imate ves čas občutek, da ste krivi za vse, kar se dogaja pod vašo streho, se boste od partnerja začeli odmikati, kar pomeni začetek konca ljubezni. Če ni komunikacije, namreč ni zaupanja in občutka bližine, ki sta za srečno zvezo bistvenega pomena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.