Magazin > Odnosi in prosti čas
14 ogledov

Zaradi tega se konča večina ljubezenskih zvez!

prepir Profimedias
To napako, ki je lahko za zvezo usodna, smo vsi že kdaj naredili.

Če imamo težave, bi se morali o njih pogovoriti, a to žal mnogokrat ni tako preprosto. Iz različnih razlogov, najpogosteje pa zato, ker s svojimi problemi ne želimo obremenjevati drugih, jezo in žalost raje potlačimo. To pa ni slabo le za naše zdravje, ampak je lahko usodno tudi za našo zvezo, saj zaradi nezadovoljstva mnogokrat pride do prepirov in nesporazumov. Raziskava, ki jo je izvedel portal za zmenkarije Elitepartner, je pokazala, da bi se kar polovica vprašanih s partnerjem razšla, če bi dobili občutek, da jih ne podpira in razume. In ravno zato je pomembno, da se partnerja pogovarjata, in to o vsem.

Molk uničuje zvezo
Kadar smo jezni, to jezo mnogokrat zvalimo na partnerja, čeprav ni tisti, ki nam povzroča sive lase. Če imate ves čas občutek, da ste krivi za vse, kar se dogaja pod vašo streho, se boste od partnerja začeli odmikati, kar pomeni začetek konca ljubezni. Če ni komunikacije, namreč ni zaupanja in občutka bližine, ki sta za srečno zvezo bistvenega pomena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.