Zaradi vročih hlačk v zapor

Foto: Žurnal24 Izbira spodnjega perila je zelo pomembna v ameriški zvezni državi Vermont.
V veliko državah sveta so še vedno v veljavi zakoni, ki so milo rečeno bizarni. Kljub njihovi absurdnosti pa še vedno ostajajo v veljavi.
Oglej si celoten članek

V Franciji so zelo občutljivi glede uporabe imena Napoleon. Če prašiča poimenujete Napoleon, kršite zakon. Kakšna kazen vas lahko doleti, ni znano, zagotovo pa vam ne bodo odsekali glave. Slednje se vam namreč lahko zgodi v Indoneziji, če vas bodo zalotili pri masturbiranju.

Spolni prestopki so pogosto obravnavani v tovrstnih zakonih, ki pa so lahko tudi zelo liberalni. V Libanonu vas ne bodo kaznovali, če boste imeli spolne odnose z živalmi, pod pogojem, da gre za samice. V primeru spolnega odnosa s samcem boste ostali brez glave.

V Paragvaju se lahko brez skrbi udeležite dvoboja, a samo če sta z nasprotnikom oba registrirana darovalca krvi. Če pijani sedete za volan v San Salvadorju, vas lahko odpeljejo pred strelski vod.

Največ tovrstnih "biserov“ še vedno lahko najdemo v ameriški zakonodaji. V Minnesoti je strogo prepovedano na isto vrv obešati moško in žensko perilo. Če boste psu kazali jezik ali druge geste, vas bodo v Oklahomi poslali v zapor. Kdor v Vermontu želi nove zobe, mora pridobiti pisno dovoljenje svojega zakonca. Posebno previdni pa morajo biti prebivalci omenjene države ob nedeljah. Moški in ženske, ki bi v nedeljo podnevi nosili rožnate vroče hlačke, so zelo hitro lahko kaznovani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.