Magazin > Bizarno
7 ogledov

Zaradi vročih hlačk v zapor

Izbira spodnjega perila je zelo pomembna v ameriški zvezni državi Vermont. Žurnal24 main
V veliko državah sveta so še vedno v veljavi zakoni, ki so milo rečeno bizarni. Kljub njihovi absurdnosti pa še vedno ostajajo v veljavi.

V Franciji so zelo občutljivi glede uporabe imena Napoleon. Če prašiča poimenujete Napoleon, kršite zakon. Kakšna kazen vas lahko doleti, ni znano, zagotovo pa vam ne bodo odsekali glave. Slednje se vam namreč lahko zgodi v Indoneziji, če vas bodo zalotili pri masturbiranju.

Spolni prestopki so pogosto obravnavani v tovrstnih zakonih, ki pa so lahko tudi zelo liberalni. V Libanonu vas ne bodo kaznovali, če boste imeli spolne odnose z živalmi, pod pogojem, da gre za samice. V primeru spolnega odnosa s samcem boste ostali brez glave.

V Paragvaju se lahko brez skrbi udeležite dvoboja, a samo če sta z nasprotnikom oba registrirana darovalca krvi. Če pijani sedete za volan v San Salvadorju, vas lahko odpeljejo pred strelski vod.

Največ tovrstnih "biserov“ še vedno lahko najdemo v ameriški zakonodaji. V Minnesoti je strogo prepovedano na isto vrv obešati moško in žensko perilo. Če boste psu kazali jezik ali druge geste, vas bodo v Oklahomi poslali v zapor. Kdor v Vermontu želi nove zobe, mora pridobiti pisno dovoljenje svojega zakonca. Posebno previdni pa morajo biti prebivalci omenjene države ob nedeljah. Moški in ženske, ki bi v nedeljo podnevi nosili rožnate vroče hlačke, so zelo hitro lahko kaznovani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.