Zaročenca nemške misice našli mrtvega v avtu

Foto: Instagram
Foto: Instagram
V ljubezen je posegla kruta usoda.
Oglej si celoten članek

Tiffany Ritter, Miss Universe v bodibildingu, in Leonard van der Mond sta morala v začetku meseca odpovedati poroko, ker je 25-letnica zbolela za gripo. Veselega dneva pa par žal ni dočakal, saj je Leonard v starosti 26 let preminil. Devetega marca so njegove posmrtne ostanke našli v avtomobilu, ki je stal v bližini jezera Bodensee.

Van der Mond je tistega dne za več ur izginil. Okoliščine njegove smrti še vedno niso jasne, poročajo mediji. Njegova družina je zahtevala obdukcijo, ki bo razkrila vzrok smrt. Tiffany je zaradi nenadne izgube skrušena. Svojo veliko ljubezen je spoznala decembra 2021 v fitnesu. Oba sta bodibilderja, ki sta za svoj uspeh trdo garala. Le nekaj tednov po prvem snidenju sta se preselila v skupno stanovanje, kmalu zatem pa je Leonard med treningom pred srčno izbranko padel na kolena. 

Poroke sta se oba zelo veselila. Njegovo sivo in njeno roza poročno obleko sta celo skupaj izbrala. Poročiti sta se nameravala 8. marca. En dan pozneje je Leonard umrl ...

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.