Magazin > VIP
5243 ogledov

Zaročenca nemške misice našli mrtvega v avtu

Leonard van der Mond Instagram
V ljubezen je posegla kruta usoda.

Tiffany Ritter, Miss Universe v bodibildingu, in Leonard van der Mond sta morala v začetku meseca odpovedati poroko, ker je 25-letnica zbolela za gripo. Veselega dneva pa par žal ni dočakal, saj je Leonard v starosti 26 let preminil. Devetega marca so njegove posmrtne ostanke našli v avtomobilu, ki je stal v bližini jezera Bodensee.

Van der Mond je tistega dne za več ur izginil. Okoliščine njegove smrti še vedno niso jasne, poročajo mediji. Njegova družina je zahtevala obdukcijo, ki bo razkrila vzrok smrt. Tiffany je zaradi nenadne izgube skrušena. Svojo veliko ljubezen je spoznala decembra 2021 v fitnesu. Oba sta bodibilderja, ki sta za svoj uspeh trdo garala. Le nekaj tednov po prvem snidenju sta se preselila v skupno stanovanje, kmalu zatem pa je Leonard med treningom pred srčno izbranko padel na kolena. 

Poroke sta se oba zelo veselila. Njegovo sivo in njeno roza poročno obleko sta celo skupaj izbrala. Poročiti sta se nameravala 8. marca. En dan pozneje je Leonard umrl ...

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.