Zaroka med oddajo Gostilna išče šefa

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Tekmovalec Tilen je včeraj med oddajo v živo svoje dolgoletno dekle zaprosil za roko.
Oglej si celoten članek

Tako romantično v oddaji Gostilna išče šefa še ni bilo. Savina in Mišo sta jokala in tudi Lili je morala požreti cmok v grlu. Tilen Deško iz Izole je namreč zaročil svoje dekle Tanjo, s katero je 11 let.

"Enajst let si že z mano, me podpiraš, me spoštuješ, me ceniš, me neguješ, me zdraviš, narediš zame vse, kar lahko perfektna ženska naredi za enega moškega. In rad bi te vprašal, ali boš postala za vedno moja,“ je rekel 33-letnik in padel na kolena.

Tanja je privolila, poroka pa naj bi bila prihodnje leto septembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:19 16. Oktober 2013.

    Čista preračunljivost in iskanje pozornosti, 11 let je čakal, zdej pa se je v 14dneh zadeva tako spremenila da jo …

  • 11:16 15. Oktober 2013.

    Tilen v oddaji Gostilna išče šefa, malo zamenja titule.<br />Namesto ŠEF, dobi potrditev ljubezni in prikupno dekle.<br />Bodi dober mož, …

  • 10:42 15. Oktober 2013.

    Bravo Tilen!!! Čestitam obema, želim vam polno lepega in SREČNO!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.