Zaroka z Williamom: To Kate globoko obžaluje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kako blizu sta si lahko žalost in veselje …
Oglej si celoten članek

Kate Middleton novembra 2010 ne bo nikoli pozabila. To je bil namreč mesec, ko sta z Williamom svetu sporočila, da sta se zaročila. To pa je bil tudi mesec, ko je Kate izgubila ljubljeno osebo. Zaradi tega tragičnega dogodka vojvodinja eno od odločitev glede zaroke, ki sta jo sprejela z Williamom, globoko obžaluje.

William je Kate zaročil že več tednov pred uradno razglasitvijo, in sicer med počitnicami v Keniji. Ker se je dvor bal, da bi novica prehitro prišla v javnost, sta bila o njej sprva obveščena le Katina starša. Ostale družinske člane in prijatelje sta nameravala obvestiti 3. novembra. Da bo nekoč kraljica Velike Britanije, pa njen dedek Peter ne bo nikoli izvedel. Usoda je namreč hotela, da je umrl 2. novembra. Namesto velike zabave, na kateri bi najbližjim povedala, da bosta svojo ljubezen okronala s poroko, sta morala Will in Kate na pogreb. 

Za veseli dogodek so tako ostali izvedeli na isti dan kot svetovna javnost. Lepi par je pred kamere stopil 16. novembra in Kate je ponosno pokazala svoj zaročni prstan, ki je bil nekoč v lasti princese Diane. "Kate je bila zelo žalostna, da dedku ni povedala za zaroko z Williamom. Vedela je, da bi bil zelo vesel,“ je v knjigi "Kate: The Future Queen" zapisala Katie Nicholl.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.