Žarometi: Kdo je bil s kom na zabavi leta

Foto: Anže Petkovšek Helena Blagne Foto: Anže Petkovšek Gordana Grandošek Whiddon Foto: Anže Petkovšek Isaac Palma Foto: Anže Petkovšek Manca Špik Foto: Anže Petkovšek Nuška Drašček Foto: Anže Petkovšek Alya Foto: Anže Petkovšek Vesna Ponorac Foto: Anže Petkovšek Žarometi Foto: Anže Petkovšek Bernarda Žarn Foto: Anže Petkovšek Katarina Benček Foto: Anže Petkovšek Neisha Foto: Anže Petkovšek Iryna Osypenko Nemec Foto: Anže Petkovšek Darja Gajšek Foto: Anže Petkovšek Karin Škufca Foto: Anže Petkovšek Ines Erbus Foto: Anže Petkovšek Doroteja Premužič Foto: Anže Petkovšek Regina, Lea Sirk Foto: Anže Petkovšek Salome Foto: Anže Petkovšek Anja Jenko Foto: Anže Petkovšek Lara Komar Foto: Anže Petkovšek Ciril Komotar Foto: Anže Petkovšek Anja Komučar Foto: Anže Petkovšek Špela Jereb Foto: Anže Petkovšek Žarometi Foto: Anže Petekovšek Žarometi Foto: Anže Petkovšek Sabina Remar
Tako so se znani Slovenci in Slovenke zabavali na zvezdniški zabavi leta, medijskih nagradah Žarometi.
Oglej si celoten članek

Če je na prireditvi prah dvigovala Denis Dame, je pogostitev po Žarometih potekala v veliko bolj umirjenem duhu. Pijača, hrana, glasba v živo in številni znani obrazi, ki so klepetali še dolgo v noč. Plesišče, kljub odlični glasbi Sopranosov, ni bilo nabito polno, je bilo pa toliko več gneče za šankom. Glavna na plesišču je bila ponovno pevka Regina, najbolj veselo pa je bilo za "rapersko" mizo, kjer so se družili Trkaj, Nipke in Challe Salle s prijatelji. V globokem pogovoru sta se za cel večer zataknila Jan Plestenjak in mlada igralka Vesna Ponorac.

Sicer pa organizatorje tudi incident z Dametovo ni vrgel iz tira. "Panike ni bilo posebne – neprimerno obnašanje, veliko grdih besed v zelo neprimernem trenutku, grožnje, ampak smo zadevo kar hitro in lepo rešili. Srečo je imela, da ni posegla predsednikova varnostna služba," je povedal Matic Slapšak iz Medie24.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.