Magazin > VIP
14658 ogledov

Žarometi: Kdo je bil s kom na zabavi leta

Anja Jenko
1/26
Anže Petkovšek
Tako so se znani Slovenci in Slovenke zabavali na zvezdniški zabavi leta, medijskih nagradah Žarometi.

Če je na prireditvi prah dvigovala Denis Dame, je pogostitev po Žarometih potekala v veliko bolj umirjenem duhu. Pijača, hrana, glasba v živo in številni znani obrazi, ki so klepetali še dolgo v noč. Plesišče, kljub odlični glasbi Sopranosov, ni bilo nabito polno, je bilo pa toliko več gneče za šankom. Glavna na plesišču je bila ponovno pevka Regina, najbolj veselo pa je bilo za "rapersko" mizo, kjer so se družili Trkaj, Nipke in Challe Salle s prijatelji. V globokem pogovoru sta se za cel večer zataknila Jan Plestenjak in mlada igralka Vesna Ponorac.

Sicer pa organizatorje tudi incident z Dametovo ni vrgel iz tira. "Panike ni bilo posebne – neprimerno obnašanje, veliko grdih besed v zelo neprimernem trenutku, grožnje, ampak smo zadevo kar hitro in lepo rešili. Srečo je imela, da ni posegla predsednikova varnostna služba," je povedal Matic Slapšak iz Medie24.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.