Žarometi: Slavni razočarali strokovnjaka

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Nekateri so se na sicer glamurozni prireditvi pojavili v fetiš kostumih.
Oglej si celoten članek

Modnega oblikovalca Roka Cibeja smo prosili za komentar na modne odločitve naših slavnih, ki so se udeležili podelitve žarometov. Cibej je bil tako kot lani razočaran.

žarometi Rdeča preproga na Žarometih: Kako so se uredili znani Slovenci

"Ker ni bilo televizijskega prenosa, sem sklepal, da se marsikdo ne bo pojavil in bo vse skupaj izpadlo bolj skopo. Predvidevanja so se tudi uresničila, zato ne vem, ali ima taka prireditev sploh še smisel, prav tako pa je težko reči, kakšen bi moral biti »dress code« za takšen dogodek, ki kliče po glamurju, a ga ne more doseči. Večina povabljenih se je zato odločila za »casual« opravo, zaradi katere so tisti, bolj glamurozni, ostali v manjšini in izpadli, kot da so neprimerno oblečeni," pravi Cibej, ki predlaga, da podelitev v prihodnje ne bi bila več večerni dogodek, ampak bi se lahko malo podružili čez dan.

Foto: Anže Petkovšek žarometi
"Zagotovo je od vseh najbolj izstopal trio Miha Kavčič, Denis Dame in Salome. Pa kaj, če njihove oprave mejijo na fetiš kostume oziroma so fetiš kostumi. V njih izgledajo čudovito in predstavljajo to, kar so. Denis Dame s svojo višino z lahkoto zasenči marsikatero starleto ali plesalko, ki hoče na vsak način pokazati svoje noge izpod sintetične plesne obleke."

Foto: Anže Petkovšek žarometi_2018
Cibej je za najbolj glamurozni obiskovalki večera razglasil Majo Ferme in Anjo Klašnja. "Ob pomanjkanju večernih toalet pa se moram vprašati, ali sta se za ta dogodek oblekli primerno, saj delujeta že malo zastarelo. Zagotovo je bila lepa in elegantna tudi Sabina Remar, najlepši par pa sta Iryna Osypenko Nemec in Matjaž Nemec. Bila sta sproščeno uglajena, preprosto lep par."
 

Foto: Anže Petkovšek žarometi_2018
Veliko moških je bilo obutih v športne copate, kameram so se nastavljali v odpetih srajcah. To je opazil tudi modni oblikovalec. "Brez kravat in metuljčkov, razen izjem, ki še vedno vztrajajo pri lesenih metuljčkih. Nekdo bi jim že lahko rekel, da to ne ne izgleda lepo pa tudi moderno ni!"

Foto: Anže Petkovšek žarometi_2018 Foto: Anže Petkovšek žarometi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 22:06 24. April 2018.

    Koliko teh 'zvezd v glamuroznih oblekah' ne ve, kaj bodo jutri dali v lonec in kako bodo plačali štrom, vodo? …

  • 14:15 24. April 2018.

    hahaha glamurozne obleke... pa sej tele spake so prav primerne za takšno spakedravščino od prireditve ;) "slovenske zvezde" - dajte …

  • 13:03 24. April 2018.

    kdo drug kot irena kolar

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.