Magazin > Lepota & telo
11337 ogledov

Žarometi: Slavni razočarali strokovnjaka

žarometi_2018 Anže Petkovšek
Nekateri so se na sicer glamurozni prireditvi pojavili v fetiš kostumih.

Modnega oblikovalca Roka Cibeja smo prosili za komentar na modne odločitve naših slavnih, ki so se udeležili podelitve žarometov. Cibej je bil tako kot lani razočaran.

žarometi žarometi Magazin Rdeča preproga na Žarometih: Kako so se uredili znani Slovenci

"Ker ni bilo televizijskega prenosa, sem sklepal, da se marsikdo ne bo pojavil in bo vse skupaj izpadlo bolj skopo. Predvidevanja so se tudi uresničila, zato ne vem, ali ima taka prireditev sploh še smisel, prav tako pa je težko reči, kakšen bi moral biti »dress code« za takšen dogodek, ki kliče po glamurju, a ga ne more doseči. Večina povabljenih se je zato odločila za »casual« opravo, zaradi katere so tisti, bolj glamurozni, ostali v manjšini in izpadli, kot da so neprimerno oblečeni," pravi Cibej, ki predlaga, da podelitev v prihodnje ne bi bila več večerni dogodek, ampak bi se lahko malo podružili čez dan.

žarometi | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

"Zagotovo je od vseh najbolj izstopal trio Miha Kavčič, Denis Dame in Salome. Pa kaj, če njihove oprave mejijo na fetiš kostume oziroma so fetiš kostumi. V njih izgledajo čudovito in predstavljajo to, kar so. Denis Dame s svojo višino z lahkoto zasenči marsikatero starleto ali plesalko, ki hoče na vsak način pokazati svoje noge izpod sintetične plesne obleke."

žarometi_2018 | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Cibej je za najbolj glamurozni obiskovalki večera razglasil Majo Ferme in Anjo Klašnja. "Ob pomanjkanju večernih toalet pa se moram vprašati, ali sta se za ta dogodek oblekli primerno, saj delujeta že malo zastarelo. Zagotovo je bila lepa in elegantna tudi Sabina Remar, najlepši par pa sta Iryna Osypenko Nemec in Matjaž Nemec. Bila sta sproščeno uglajena, preprosto lep par."
 

žarometi_2018 | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Veliko moških je bilo obutih v športne copate, kameram so se nastavljali v odpetih srajcah. To je opazil tudi modni oblikovalec. "Brez kravat in metuljčkov, razen izjem, ki še vedno vztrajajo pri lesenih metuljčkih. Nekdo bi jim že lahko rekel, da to ne ne izgleda lepo pa tudi moderno ni!"

žarometi_2018 | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek
žarometi | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Komentarjev 4
  • Majazmaja 22:06 24.april 2018.

    Koliko teh 'zvezd v glamuroznih oblekah' ne ve, kaj bodo jutri dali v lonec in kako bodo plačali štrom, vodo? Koliko njihovih otrok ima subvencionirano kosilo v šoli? Aja, oni pa že neeee, oni so zvezde! No ja, vsaj najedli ...prikaži več so se zastonj ... Ja, to je slovenska estrada.

  • miki1234 14:15 24.april 2018.

    hahaha glamurozne obleke... pa sej tele spake so prav primerne za takšno spakedravščino od prireditve ;) "slovenske zvezde" - dajte si že vtupit, da to sploh ne obstaja...

  • gregor51 13:03 24.april 2018.

    kdo drug kot irena kolar