Zasačena: Brad Pitt v družbi 25 let mlajše igralke

Foto: Profimedia Alia Shawkat Foto: Profimedia Alia Shawkat Foto: Profimedia Alia Shawkat
Sta par?
Oglej si celoten članek

Brada Pitta in igralko Alio Shawkat, znano iz serije Odbita rodbina, so skupaj videli v neki umetniški galeriji, paparaci pa so parček ujeli na ulici. Seveda so se takoj pojavile govorice, da je med njima preskočila iskrica, neki vir je celo izjavil, da se dobivata od konca poletja.

Žal to ne drži, poroča E! News. Alia in Brad sta le prijatelja, ki se veliko družita, saj imata podobne interese. "Nista par, med njima ni nič romantičnega,“ je povedal drugi vir in dodal, da se igralec rad dobiva s svojimi dobrimi znanci. 

Alia je sicer vsestransko nadarjena. Je tudi zelo dobra jazz pevka in slikarka. Svoja dela je razstavljala v Los Angelesu, Mehiki in Parizu. 30-letnica je javno pred časom povedala, da je biseksualka, tako kot Bradova nekdanja žena Angelina Jolie. V njenem objemu sta se sicer grela dva znana obraza, kantavtor Jack Antonoff  in igralec Michael  Angarano.

Foto: Profimedia Alia Shawkat

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.