Magazin > VIP
10072 ogledov

Zasačena: Brad Pitt v družbi 25 let mlajše igralke

Alia Shawkat
1/3
Profimedia
Sta par?

Brada Pitta in igralko Alio Shawkat, znano iz serije Odbita rodbina, so skupaj videli v neki umetniški galeriji, paparaci pa so parček ujeli na ulici. Seveda so se takoj pojavile govorice, da je med njima preskočila iskrica, neki vir je celo izjavil, da se dobivata od konca poletja.

Žal to ne drži, poroča E! News. Alia in Brad sta le prijatelja, ki se veliko družita, saj imata podobne interese. "Nista par, med njima ni nič romantičnega,“ je povedal drugi vir in dodal, da se igralec rad dobiva s svojimi dobrimi znanci. 

Alia je sicer vsestransko nadarjena. Je tudi zelo dobra jazz pevka in slikarka. Svoja dela je razstavljala v Los Angelesu, Mehiki in Parizu. 30-letnica je javno pred časom povedala, da je biseksualka, tako kot Bradova nekdanja žena Angelina Jolie. V njenem objemu sta se sicer grela dva znana obraza, kantavtor Jack Antonoff  in igralec Michael  Angarano.

Alia Shawkat | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.