Zato hčerki britanskega premierja Borisa Johnsona vsi ploskajo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zavzema se za pozitiven odnos do telesa.
Oglej si celoten članek

Lara Johnson-Wheeler, hčerka britanskega premierja Borisa Johnsona, se je v spodnjem perilu fotografirala za revijo Tatler in tako pokazala, da je pozitiven odnos do telesa zelo pomemben. 

Pred nekaj leti si 28-letnica svojega telesa ne bi upala pokazati tako pomanjkljivo oblečena, a so ji druge zvezdnice pokazale, da so obline privlačne. "Dandanes, zahvala gre tudi Kim Kardashian, je postava v obliki peščene ure spet v zaželena. Obilne so sedaj spet zaželene,“ je povedala.

Kim Kardashian dobro služi tudi s svojo linijo spodnjega perila za oblikovanje postave. "Če se zaradi tega perila počutimo bolj udobno in samozavestno, ni z njim nič narobe,“ pravi Lara, ki je takšno perilo nosila za snemanje za prej omenjeno revijo.

Da se v svoji koži počuti dobro, so opazili tudi komentatorji. "Mislila sem, da gledam Adele. Prelepa,“ je nekdo zapisal pod posnetkom.

Lara se je Johnsonu rodila v njegovem drugem zakonu z Marino Wheeler. Njun zakon je zaradi njegove nezvestobe razpadel po 25 letih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.