Magazin > VIP
2398 ogledov

Zato hčerki britanskega premierja Borisa Johnsona vsi ploskajo

Lara Johnson-Wheeler Profimedia
Zavzema se za pozitiven odnos do telesa.

Lara Johnson-Wheeler, hčerka britanskega premierja Borisa Johnsona, se je v spodnjem perilu fotografirala za revijo Tatler in tako pokazala, da je pozitiven odnos do telesa zelo pomemben. 

Pred nekaj leti si 28-letnica svojega telesa ne bi upala pokazati tako pomanjkljivo oblečena, a so ji druge zvezdnice pokazale, da so obline privlačne. "Dandanes, zahvala gre tudi Kim Kardashian, je postava v obliki peščene ure spet v zaželena. Obilne so sedaj spet zaželene,“ je povedala.

Kim Kardashian dobro služi tudi s svojo linijo spodnjega perila za oblikovanje postave. "Če se zaradi tega perila počutimo bolj udobno in samozavestno, ni z njim nič narobe,“ pravi Lara, ki je takšno perilo nosila za snemanje za prej omenjeno revijo.

Da se v svoji koži počuti dobro, so opazili tudi komentatorji. "Mislila sem, da gledam Adele. Prelepa,“ je nekdo zapisal pod posnetkom.

Lara se je Johnsonu rodila v njegovem drugem zakonu z Marino Wheeler. Njun zakon je zaradi njegove nezvestobe razpadel po 25 letih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.