Zato je Domen Valič dal odpoved

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Igralec Domen Valič pravi, da se v takšnem sistemu ne vidi več.
Oglej si celoten članek

Domen Valič, igralec in po novem tudi voditelj (Slovenija ima talent) je dal odpoved v Mestnem gledališču Ljubljanskem. "Nič takšnega ni bilo. Odločil sem se, da bom svojo srečo koval sam in s tem imel malo več neodvisnosti. Poskusil bom delovati še kje drugje kot pa samo v gledališču. MGL je krasna institucija in super gnezdo za mladega igralca, a se mora kot institucija držati določene produkcije in ugotovil sem, da sam trenutno nočem takšnega življenja," je za Žurnal24 povedal simpatični igralec.

Sicer nam ni želel povedati točno, kakšne načrte ima za prihodnost, a je razkril, da ga zanimajo različna področja: "Vse me zanima, od odra, kamere, sinhronizacije … Vse to bom lažje počel, če ne bom vpet v ta sistem."

Od Domna pa se je na svojem Facebooku poslovila tudi soigralka Tanja Ribič, ki je ob fotografiji zapisala: "Na snemanju v Zagrebu z Domnom Valičem, ki počasi odhaja iz MGL-ja. Srečno, zlati dečko!"

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:32 5. April 2017.

    Šit! Še več ga bo na TV-ju... Mar bi ostal v MGL-ju!

  • 18:32 4. April 2017.

    Prej bi pričakoval, da bo odpoved dobil kot jo dal...

  • 11:16 3. April 2017.

    In koga to zanima? Tale plastificiran samovšečnež lahko zaradi mene počne kar hoče, je zanič igračec in še slabši voditelj. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.