Magazin > VIP
776 ogledov

Zato je Domen Valič dal odpoved

Domen Valič in Nika Horvat Saša Despot
Igralec Domen Valič pravi, da se v takšnem sistemu ne vidi več.

Domen Valič, igralec in po novem tudi voditelj (Slovenija ima talent) je dal odpoved v Mestnem gledališču Ljubljanskem. "Nič takšnega ni bilo. Odločil sem se, da bom svojo srečo koval sam in s tem imel malo več neodvisnosti. Poskusil bom delovati še kje drugje kot pa samo v gledališču. MGL je krasna institucija in super gnezdo za mladega igralca, a se mora kot institucija držati določene produkcije in ugotovil sem, da sam trenutno nočem takšnega življenja," je za Žurnal24 povedal simpatični igralec.

Sicer nam ni želel povedati točno, kakšne načrte ima za prihodnost, a je razkril, da ga zanimajo različna področja: "Vse me zanima, od odra, kamere, sinhronizacije … Vse to bom lažje počel, če ne bom vpet v ta sistem."

Od Domna pa se je na svojem Facebooku poslovila tudi soigralka Tanja Ribič, ki je ob fotografiji zapisala: "Na snemanju v Zagrebu z Domnom Valičem, ki počasi odhaja iz MGL-ja. Srečno, zlati dečko!"

Komentarjev 3
  • xbit 19:32 05.april 2017.

    Šit! Še več ga bo na TV-ju... Mar bi ostal v MGL-ju!

  • Avatar gujdek
    gujdek 18:32 04.april 2017.

    Prej bi pričakoval, da bo odpoved dobil kot jo dal...

  • Avatar skeptik
    skeptik 11:16 03.april 2017.

    In koga to zanima? Tale plastificiran samovšečnež lahko zaradi mene počne kar hoče, je zanič igračec in še slabši voditelj. Celo življenje se šlepa na priimek.