Zato je Gwen Stefani besna na novo ljubimko nekdanjega moža

Foto: profimedia
Foto: profimedia
Gavin Rossdale pokazal svojo novo ljubimko. Gre za nemško igralko Sophio Thomalla.
Oglej si celoten članek

Nekdanja žena rockerja Gavina Rossdala, Gwen Stefani, je očetu svojih treh sinov dala jasno vedeti, da njegove nove ljubimke ne želi videti v bližini otrok. 27-letna Sofia in 51-letni Rossdale sta pevkine želje upoštevala, a to očitno ni bilo dovolj dobro. Gwen je namreč videla fotografijo, na kateri Sofia sprehaja psa Chewyja, nad katerim si z nekdanji možem prav tako delita skrbništvo. Stefanijeva v psu namreč prav tako vidi svojega otroka, zanj je oblikovala celo oblačila, zato tudi tega "prijateljstva" menda ni bila prav nič vesela, piše nemški RTL.

Sophia, ki je eno leto mlajša od Rossdalove hčerke Daisy, je v Nemčiji zelo znan obraz. Mlada igralka je veliko prahu dvignila s štiriletno zvezo s pevcem skupine Rammstein, Tillom Lindemannom, ki je leta 2015 nenadoma razpadla. Nato se je poročila z norveškim pevcem Andyjem LaPleguajem, a sta maja sklenila, da je zakona konec. Ločitveni postopek je v teku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.