Zato je Miha med oddajo ves čas nosil sončna očala

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Takoj so ga vprašali, čemu modni dodatek.
Oglej si celoten članek

Za kandidati šova Poroka na prvi pogled je pester teden, poln čustev in novih dogodivščin, ki so jih z veseljem pokomentirali tudi komentatorji šova Poroka na drugi pogled. Špeli Grošelj, Mihu Hercogu in Tanji Kocman se je tokrat pridružil Damjan Murko, ki je v oddajo prinesel veliko humorja.

Še preden pa so se komentatorji lotili dogajanja v šovu, so se lotili Hercoga, ki je v studiu nosil sončna očala. "Danes nas je v bistvu pet, mi štirje in Mihov ječmen," se je pošalila Špela, Tanja pa ga je vprašala, kako mu je ime. "Rudi," ji je odgovoril eden najuspešnejših producentov Slovenije. Miha je očala sicer nosil celo oddajo. "Da sem vsaj malo samozavesten in ne bom ves čas na to mislil," je razložil. 

Zakaj nastane ječmen?

Ječmen nastane zaradi bakterijske okužbe v mešičku trepalnice ali v žlezi lojnici. "Videti je kot mozoljček, poln gnoja. Ponavadi je boleč, zaradi njega zateče veka, pogosto se pojavi tudi rdečina. Nastane lahko tako na zgornji veki kot na spodnji veki," razlagajo na spletni strani Moje oko. Ječmen se lahko pojavi na notranji ali zunanji strani veke in pogosto izgine sam od sebe v roku največ dveh tednov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.