Magazin > VIP
8328 ogledov

Zato je Miha med oddajo ves čas nosil sončna očala

poroka na drugi pogled, miha hercog Planet TV
Takoj so ga vprašali, čemu modni dodatek.

Za kandidati šova Poroka na prvi pogled je pester teden, poln čustev in novih dogodivščin, ki so jih z veseljem pokomentirali tudi komentatorji šova Poroka na drugi pogled. Špeli Grošelj, Mihu Hercogu in Tanji Kocman se je tokrat pridružil Damjan Murko, ki je v oddajo prinesel veliko humorja.

Še preden pa so se komentatorji lotili dogajanja v šovu, so se lotili Hercoga, ki je v studiu nosil sončna očala. "Danes nas je v bistvu pet, mi štirje in Mihov ječmen," se je pošalila Špela, Tanja pa ga je vprašala, kako mu je ime. "Rudi," ji je odgovoril eden najuspešnejših producentov Slovenije. Miha je očala sicer nosil celo oddajo. "Da sem vsaj malo samozavesten in ne bom ves čas na to mislil," je razložil. 

Zakaj nastane ječmen?

Ječmen nastane zaradi bakterijske okužbe v mešičku trepalnice ali v žlezi lojnici. "Videti je kot mozoljček, poln gnoja. Ponavadi je boleč, zaradi njega zateče veka, pogosto se pojavi tudi rdečina. Nastane lahko tako na zgornji veki kot na spodnji veki," razlagajo na spletni strani Moje oko. Ječmen se lahko pojavi na notranji ali zunanji strani veke in pogosto izgine sam od sebe v roku največ dveh tednov.