Zato je Minnie Driver med zahvalnim govorom tako grdo gledala Matta Damona

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Končno je razložila, kaj se je zgodilo.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia minnie driver, matt damon Leta 1998 so z oskarjem nagradili scenarij za film Dobri Will Hunting. Napisala sta ga Matt Damon in Ben Affleck, v njem pa sta med drugim zaigrala tudi Robin Williams in Minnie Driver. 

Minnie in Matt sta se med snemanji zaljubila in veljala za enega najlepših parov v Hollywoodu. Tudi zato je bilo mnogim nenavadno, da je lepotica med Mattovim zahvalnim govorom mrko gledala predse.

Sedaj je razložila, zakaj. "Matt je nekaj tednov prej prekinil najino razmerje in na Oskarje pripeljal novo dekle," je povedala in dodala, da je bilo njeno srce strto. "Želela bi si, da bi lahko ta trenutek, ki je bil za vse nas in za film zares neverjeten, močneje proslavljala."

Matt se tistega leta, vsak kar se Minnie tiče, res ni izkazal. Da ji je dal "dvojko", je lepotica izvedela iz pogovorne oddaje z Oprah Winfrey, v kateri je oskarjevec izjavil, da je samski. Par kar 20 let ni spregovoril niti ene besedice. Ponovno sta se srečala leta 2021, in sicer na plaži. "Lepo ga je bilo videti in lepo je bilo videti njegove otroke in ženo," je Minnie pokomentirala dogodek in dodala, da sta se pogovarjala "o vremenu in podobnih rečeh".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Movie Shmood (@movieshmood)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.