Magazin > VIP
1518 ogledov

Zato je Minnie Driver med zahvalnim govorom tako grdo gledala Matta Damona

minnie driver Instagram
Končno je razložila, kaj se je zgodilo.

minnie driver, matt damon | Avtor: Profimedia Profimedia
Leta 1998 so z oskarjem nagradili scenarij za film Dobri Will Hunting. Napisala sta ga Matt Damon in Ben Affleck, v njem pa sta med drugim zaigrala tudi Robin Williams in Minnie Driver. 

Minnie in Matt sta se med snemanji zaljubila in veljala za enega najlepših parov v Hollywoodu. Tudi zato je bilo mnogim nenavadno, da je lepotica med Mattovim zahvalnim govorom mrko gledala predse.

Sedaj je razložila, zakaj. "Matt je nekaj tednov prej prekinil najino razmerje in na Oskarje pripeljal novo dekle," je povedala in dodala, da je bilo njeno srce strto. "Želela bi si, da bi lahko ta trenutek, ki je bil za vse nas in za film zares neverjeten, močneje proslavljala."

Matt se tistega leta, vsak kar se Minnie tiče, res ni izkazal. Da ji je dal "dvojko", je lepotica izvedela iz pogovorne oddaje z Oprah Winfrey, v kateri je oskarjevec izjavil, da je samski. Par kar 20 let ni spregovoril niti ene besedice. Ponovno sta se srečala leta 2021, in sicer na plaži. "Lepo ga je bilo videti in lepo je bilo videti njegove otroke in ženo," je Minnie pokomentirala dogodek in dodala, da sta se pogovarjala "o vremenu in podobnih rečeh".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Movie Shmood (@movieshmood)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.