Zato je princ Andrew kraljičin najljubši sin

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Njemu je, kot kaže, vse oproščeno …
Oglej si celoten članek

Afera Epstein, katastrofalen intervju za BBC, razmerje z znano nagico, ločitev … Princ Andrew je svoji mami že večkrat kratil spanec, a mu je doslej še vedno vse oprostila. 

Po obtožbah, da je zlorabil mladoletno dekle, se je princ Charles od brata umaknil in mu želi odvzeti vse kraljeve dolžnosti ter jih porazdeliti med vidnejše člane kraljeve družine – sebe, Camillo, Williama in Kate.
Andrew pa kraljico do tega dneva spremlja na razne dogodke, s čimer monarhinja daje svetu vedeti, da stoji sinu, ki že od nekdaj velja za njenega ljubljenca, ob strani.

To je potrdila tudi strokovnjakinja za kronane glave, Katie Nichols, ki pravi: "Andrew je njen drugi sin. S Charlesom je izpolnila svojo dolžnost do monarhije, Andrew pa je bila pika na i.“

Andrew se je rodil, ko je Charles že obiskoval internat na Škotskem. Prestolonaslednik tam ni bil srečen. Javno je tudi povedal, da si z mamo, ko je bil še otrok, nista bila blizu. Po rojstvu tretjega otroka pa naj bi se kraljica začela bolj posvečati materinstvu, zato se je na Andrewa tudi bolj navezala kot na svoja prva dva otroka. Tudi prinčeve zasluge kot pilot med Falklandsko vojno so nanjo menda naredile velik vtis, pravijo viri na dvoru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.