Magazin > VIP
16146 ogledov

Zato je princ Andrew kraljičin najljubši sin

kraljica, princ andrew Profimedia
Njemu je, kot kaže, vse oproščeno …

Afera Epstein, katastrofalen intervju za BBC, razmerje z znano nagico, ločitev … Princ Andrew je svoji mami že večkrat kratil spanec, a mu je doslej še vedno vse oprostila. 

Po obtožbah, da je zlorabil mladoletno dekle, se je princ Charles od brata umaknil in mu želi odvzeti vse kraljeve dolžnosti ter jih porazdeliti med vidnejše člane kraljeve družine – sebe, Camillo, Williama in Kate.
Andrew pa kraljico do tega dneva spremlja na razne dogodke, s čimer monarhinja daje svetu vedeti, da stoji sinu, ki že od nekdaj velja za njenega ljubljenca, ob strani.

To je potrdila tudi strokovnjakinja za kronane glave, Katie Nichols, ki pravi: "Andrew je njen drugi sin. S Charlesom je izpolnila svojo dolžnost do monarhije, Andrew pa je bila pika na i.“

Andrew se je rodil, ko je Charles že obiskoval internat na Škotskem. Prestolonaslednik tam ni bil srečen. Javno je tudi povedal, da si z mamo, ko je bil še otrok, nista bila blizu. Po rojstvu tretjega otroka pa naj bi se kraljica začela bolj posvečati materinstvu, zato se je na Andrewa tudi bolj navezala kot na svoja prva dva otroka. Tudi prinčeve zasluge kot pilot med Falklandsko vojno so nanjo menda naredile velik vtis, pravijo viri na dvoru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.