Zato je simpatični pevec POP TV-ju dal košarico

Foto: Jana Birsa
Foto: Jana Birsa
Zato je odklonil povabilo.
Oglej si celoten članek

V zadnji sezoni šova Ljubezen pod domače smo videli tudi pevca Urbana Vidmarja, ki je dober prijatelj Tomaža Bizjaka, ki je v omenjeni oddaji iskal ljubezen. Mladeniča sta združila moči in posnela pesem Amore mio, ki sta jo v Ljubezni po domače predstavila Sloveniji.

Urbana, ki je tudi samski, je ob tej priložnosti voditeljica Tanja Postružnik Koren povabila v oddajo, a Urbana ta ponudba ni zanimala. “Pri iskanju ljubezni bi se raje držal stran od malih ekranov. Če bi se že prijavil v kakšen šov, bi se v pevskega, v tega pa raje ne,” je za Žurnal24 povedal pevec in dodal, da mu je nastop v šovu priskrbel dodatno medijsko pozornost. “Moj nastop v Ljubezni po domače je bil odmeven, to je bil tudi cilj. Še zlasti velik je bil odziv na družbenih omrežjih. Veliko oboževalcev mi je čestitalo.”

Urbanu je po oddaji pisalo tudi veliko deklet. “Dobil sem kar nekaj sporočil deklet, ki mi do takrat še niso pisala. Med njimi je bilo tudi veliko simpatičnih obrazov, a trenutno nimam časa za ljubezen,” nam je še zaupal glasbenik, ki bo letos ostal tudi brez dopusta, saj bo promoviral svojo novo pesem, Plima in oseka, ki bo očitno pravi poletni hit.

Prvi odzivi na skladbo, pri kateri je Urban sodeloval z Rokom Lunačkom, Theom Čebronom in Blažem Hribarjem, so odlični.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.