Magazin > Film & Glasba & TV
33186 ogledov

Ljubezen po domače: Njo je po koncu šova povabil na svojo kmetijo

tomaž bizjak Instagram
Lep par, kajne?

Kot smo poročali, sta kandidat šova Ljubezen po domače, Tomaž Bizjak, in tekmovalec šova Nova zvezda Slovenije, Urban Vidmar, združila moči in se lotila skupnega glasbenega projekta.

Za pesem Amore mio sta napisala besedilo, pri čemer jima je pomagal priznani pisec besedil Rok Lunaček, sedaj pa je pesem dobila tudi videospot.

Tomaž Bizjak Magazin Ljubezen po domače: Tomaž fotografiran v družbi lepotice, ki ni kandidatka

Amore mio sicer govori o Tomaževi preteklosti oziroma njegovi nesrečni ljubezenski zgodbi, ko ga je čez noč zapustilo dekle, kar ga je pahnilo v globoko žalost. Bilo je tako hudo, da se je za nekaj časa vpisal tudi v vojsko, poiskati pa si je tudi pomoč terapevtov.

"Zelo sem zadovoljen. V spotu sem lahko pokazal tisto, česar v Ljubezni po domače nisem mogel. Stalno sem poudarjal, da iščem pri dekletu energijo, da ti vrača tisto, kar ji daješ, ji kažeš. V spotu je to jasno videti, v šovu pa malo manj. Če greš ne zmenek, pričakuješ, da ti dekle vrača energijo. Slovenija me je napadla, ker sem dekletom rekel, da se morajo boriti zame. S tem nisem mislil nič slabega. Zato smo spot tudi tako sestavili, da se vidi energija in medsebojno zanimanje,“ je Tomaž povedal za naš portal in dodal, da se je bilo težko spomniti na stara čustva, igranje pa mu ni predstavljajo težav. "Pesem smo objavili na prav poseben datum - na dan kresovanja, ko sva se spoznala z bivšo. Odzivi so dobri, z Urbanom sva slišala le pohvale,“ nam je še zaupal mladi gostinec, ki nam je sedaj le razkril, kdo je mladenka v spotu. Gre za Katjo Poljanec, ki je pred snemanjem ni poznal, sedaj pa sta prijatelja.

Komentarjev 3
  • markosls 15:14 03.maj 2019.

    -_Poiščite Gola Ženske v vaši soseski tukaj: Tiny.CC/Zenske

  • smejka 12:34 03.maj 2019.

    Oprosti, Tomaž, lahko si priden, delaven, lep.Nisi pa dec.