Pop TV jo je spet zagodel novinarjem

Foto: Anže Petkovšek MasterChef Foto: Anže Petkovšek MasterChef Foto: Anže Petkovšek MasterChef Foto: Anže Petkovšek MasterChef Foto: Anže Petkovšek MasterChef Foto: Anže Petkovšek MasterChef Foto: Anže Petkovšek MasterChef Foto: Anže Petkovšek MasterChef Foto: Anže Petkovšek MasterChef Foto: Anže Petkovšek MasterChef Foto: Anže Petkovšek MasterChef Foto: Anže Petkovšek MasterChef Foto: Anže Petkovšek MasterChef Foto: Anže Petkovšek MasterChef Foto: Anže Petkovšek MasterChef Foto: Anže Petkovšek MasterChef Foto: Anže Petkovšek MasterChef Foto: Anže Petkovšek MasterChef Foto: Anže Petkovšek MasterChef
Pop TV je novinarjem predstavil kandidate šova MasterChef, a vse ni potekalo tako zlahka!
Oglej si celoten članek

Na predstavitvi nove sezone šova MasterChef je novinarje tudi letos čakal posebni izziv, ki so jim ga pripravili strogi MasterChefovi sodniki, Bine Volčič, Luka Jezeršek in Karim Merdjadi. Tokrat so se v vlogi tekmovalcev znašli predstavniki sedme sile, ki so pripravljali najljubšo ulično hrano sodnikov, tajske rezance, zvitke in sendviče s krompirčkom. Velike tri je s svojimi rezanci osvojil novinar Nejc Simšič, ki je jed tokrat pripravljal prvič. Sodniki pa so pred preizkušnjo postavili tudi svojega "šefa", programskega direktorja Branka Čakrmiša, ki je o izkušnji povedal: "Malo sem začutil, kako se počutijo tekmovalci pod časovnim pritiskom."

Letos le dva znana Slovenca

Kljub zvezdniški sodniški zasedbi, pa letos med tekmovalci ni zaslediti znanih Slovencev, oziroma sta njihova predstavnika le dva, oče slovenske stand-up komedije Andrej Težak Tešky in pevec Orter, ki je lani sodeloval na predizboru za Emo, leta 2016 pa na Melodijah morja in sonca. Andrej je med drugim vegetarijanec, ki pa mu priprava mesa ni tuja, medtem ko je Orterjeva posebnost ta, da si med kuhanjem ves čas prepeva.

"Na podlagi zelo dobrih prijav, smo se odločili, da v tekmovanje ne povabimo znanih Slovencev. V peti sezoni imamo ljudi, ki so že od samega začetka dostavljajo zelo dobre krožnike," je odločitev pojasnil Jezeršek, Merdjadi pa mu je pritrdil: "Res dobivamo okusne krožnike, že začeli so z nekim standardom."

Tudi Čakrmiš meni, da je prvi kriterij pri MasterCefovih tekmovalcih kuhanje: "Ljudje morajo sem priti z nekim kuharskim znanjem, sicer jim ne bo v veselje." Dodaja pa še, da so glavna sestavina vsakega šova tekmovalci in o letošnji izzivih doda: "V resnici je tako kot pri hrani, kakšna majhna začimba zmeraj spremeni okus. V osnovi pa je oddaja odvisna od tekmovalcev, s kakšno strastjo, energijo, tekmovalnostjo bodo kuhali in tekmovali za glavno nagrado. Ni dobre zgodbe, brez dobrih tekmovalcev in ni dobrega MasterChefa brez dobrih kuharjev."

Magazin Tibor Baiee potrebuje denar

Magazin Toliko pri Karimu stane MasterChef sladica

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:35 19. Marec 2019.

    Vi ste vsi skupaj master budale

  • 14:39 19. Marec 2019.

    Kot cel šov...

  • 08:47 19. Marec 2019.

    In s čim so torej "zagodli novinarjem", kot piše v naslovu članka??? Kar nekaj brez veze!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.