Magazin > VIP
10890 ogledov

Tibor Baiee potrebuje denar

Tibor Baiee POP TV
Tibor Baiee odkrito prizna, da je v MasterChefu upal na zmago, ki bi mu zagotovila finančni injekcijo, s katero bi končno uresničil svoje poslovne sanje.

"Veliko se dogaja in vesel sem, da imam veliko podpore, kljub temu da sem izpadel. To me napolni s toplino, vesel sem, da so me ljudje videli takega, kot sem. Cilj je bil, da tudi kaj dobrega skuham, ne samo, da delam šov. Veliko sem napredoval, a res ugotoviš, kako še vedno nimaš pojma, ker je kuharija tako širok spekter," po izpadu iz šova MasterChef pravi resničnostni zvezdnik in turistični delavec Tibor Baiee.

Magazin MasterChef: Aljo gledalci pribili na križ

Kljub temu da v turizmu uživa, pa si želi novih, drugačnih izzivov, predvsem pa tega, da bi bil končno sam svoj šef. "Rad kuham, rad imam ljudi in upam, da me bo pot končno zanesla v smer, v katero si želim. To bi bil moj prijeten plac z dobro, raznoliko hrano, morda z malo arabskim pridihom, predvsem pa brez pic in hamburgerjev, ki so sedaj na vsakem koraku. Predstavljam si, kako moja tamala skače med mizami, kakšen kuža, vse tako domače. Ne rabi biti veliko, ne potrebujem velikega imperija in biti nesramno bogat, ker to s seboj prinaša le stres, ki ga jaz v življenju nočem. Stres je sovražnik št.1. Meni v življenju ni cilj, da si čim več nagrabim. Dejansko sem nekje v sebi verjel, da bi pod vodstvom sodnikov in s podporo sotekmovalcev lahko zmagal. Ker se zelo hitro učim. In bi dobil neko prvo denarno injekcijo, s katero bi lahko ustvaril nekaj svojega," pove Tibor.

Luka Jezeršek Magazin Tekmovalec zasikal Jezeršku: "Pardon, samo tega mi ne rabiš govoriti"

Kljub izpadu iz šova, pa Baiee ne misli opustiti svojih sanj, pravi, da si jih želi uresničiti s pomočjo poslovnega partnerja, ki pa ga še išče. "Že trinajst let delam v turizmu, stalno dajem energijo drugim ljudem, da se oni zabavajo, nikoli pa nisem znal ceniti sebe  in narediti nekaj zase. Vse svoje ideje in energijo dajem delodajalcu, a čas je, da to začnem usmerjati vase. Idej je veliko, nimam pa sredstev, ker mi nikoli ni nihče pomagal. Vse kar sem v življenju dosegel, sem dosegel sam. Pri nas, na žalost ali na srečo, nikoli ni bilo nekega izobilja, tako da sem se mogel znajti. Upam, da bi kdo v meni prepoznal potencial. Nekdo, ki ima sredstva, nima pa idej. Iščem nekoga sebi energijsko podobnega in da skupaj nekaj narediva. Če se ne bo zgodilo v tej smeri, se bom pač trudil naprej in šparal," dodaja. 

Komentarjev 4
  • Majazmaja 12:13 20.junij 2018.

    Predstavljam si, kako moja tamala skače med mizami ... -> Potencialni gostje definitivno nočejo, da jim neka smrklja, ki ji starši niso bili sposobni privzgojiti osnovnih manir, divja in kriči okrog krožnikov. Drugače pa... A delat pa ne bi šel? ...prikaži več? Ne opletat z jezikom in klošarit po reality showih, ampak tako delat, da bi, namesto da fehtari, zaslužil plačo in si mogoče s pomočjo kakega kredita privoščil to, o čemer bluzi? Dvomim, da je kak 'poslovni partner' tako nor, da bi šel z njim v biznis.

  • mizimazi 11:07 20.junij 2018.

    arabski kameltrajbar....ha ha...

Sorodne novice