Magazin > Film & Glasba & TV
6891 ogledov

Spravil se je na sotekmovalca, gledalci pa so "požrli" njega

Leon Oberstar POP TV
To sta najbolj osovražena tekmovalca MasterChefa Slovenija.

Gledalci resničnostne šove jemljejo zelo resno in to ni skrivnost. S tekmovalci dihajo, se jezijo in jokajo. Najbolj jih razburi krivica, vedno pa si izberejo tudi enega ali dva tekmovalca, ki jih na družabnih omrežjih vlačijo po zobeh. 

Da je med manj priljubljenimi Alja, smo že pisali, ta teden pa je gledalce pošteno razburil Leon, ki se je spravil na Gašperja in s tem sam sebi skopal jamo. 

Magazin MasterChef: Aljo gledalci pribili na križ

 "Tu je neka igra zadaj, on se dela tega ubogega Gašperja, ki kao nima pojma in ne ve, kako se karkoli naredi, potem je pa vse ful dobro. Meni je to že malo sumljivo," se je na Gašperja spravil Leon, ta pa se je branil: "Mene je že babi vedno učila, da če se zase brigaš, imaš vse življenje dovolj dela. In ti Leonovi očitki, da se pretvarjam, da v bistvu znam ful boljše kuhati, kot tu pokažem, so meni popolnoma brezsmiselni in mi gredo prav malo na živce."

Mojca Blaško Magazin Tekmovalka MasterChefa: Kruta usoda ji je vzela dojenčico

V včerajšnji oddaji se je od tekmovanja s solzami v očeh sicer poslovila Mojca.  A ne s solzami žalosti, pač pa sreče, da je dobila priložnost za tekmovanje v šovu, hvaležna je za nova poznanstva in sodniške nasvete, pogrešala pa bo celo kuhanje pod časovnim pritiskom.

Takole pa so se na Leona na Facebooku spravili gledalci:

"Leon Oberstar sram te je lahko kakšen besedni zaklad imaš, kakšno obnašanje in ko slišim od svoje 6 letne hčerke, da se obnašaš kot otrok, potem veš na kakšnem pragu si. In nehaj delat sramote temu priimku, ki ga nosimo še ostali. Ker me že vsak drugi sprašuje, če smo v žlahti, pa z veseljem rečem, da NE!"

"Sam tale Leon Oberstar pa ni čisto ok!!!! Pa si ti Leon narobe zvezan??? Ne veš kje so meje ... pokvarjen si ... zelo!!!"

"Leon je res velik negativec ... upam, da gre naslednji ven, ker njega pa je res težko gledat."

"Leon Oberstar pa ti res nisi ok!!!!!! Si res tako zakompleksan oz. kot praviš, drugačen, da nisi pripravljen sprejeti normalnih ljudi? Poln nekega gnusa in negativizma ... kako lahko zmerjaš sotekmovalce s takimi besedami??? ... Res si drugačen ja, pokvarjen ... poden!!!"

A Leona očitno vse to ne gane, saj jim je prijazno odpisal: "Uživam v vaši pozornosti"

MasterChef 2018 Magazin To je MasterChefova skrivnost, ki jo gledalci nikoli ne vidimo

 

Komentarjev 2
  • Avatar skeptik
    skeptik 17:14 05.maj 2018.

    Bistvo tega šova je predvsem v tem, da ima kraljica primitivizma A.H.F. o čem pisati. Kruha in iger!!!

  • mižimaži 12:56 05.maj 2018.

    Ta pederchina od leona res ni vreden da ga crknjen pes poščije...že vizuelno je nagravžen...ne bi vzel krožnika hrane iz njegovih svinjskih rok....pa z veseljemi bi mu porinu tiste prašičje oči nekam na drug konc glave...

Sorodne novice