Magazin > Film & Glasba & TV
6819 ogledov

Nenavadno: To slavna tekmovalka počne s hrano, preden jo skuha

MasterChef Voyo/ zurnal24.si
Sinoči se je začel najbolj vroč kuharski boj te pomladi, resničnostni  šov MasterChef.

16 ljubiteljskih kuharjev se je pognalo v boj za svetleči pokal MasterChef Slovenije 2018. Sodniki so za prvo kulinarično bitko sestavili dvojice, tekmovalci  pa so preko jedi na krožniku mogli predstaviti sami sebe. Zmagovalci so odšli na balkon, osem izpadlih tekmovalcev pa se je pomerilo v cvrtju piščančjih krač. Kar 29 nepopolnih krač je iz šova odneslo prvo tekmovalko, Petro, ki je v solzah, razočarana sama nad seboj povedala:  "Najbolj me boli, ker sem dejansko sposobna več, kot neke krače spanirati in speči ... Vse se mi je podrlo."

Med prvim izzivom smo lahko gledalci že dobili vtis, kdo približno so amaterske kuharice te sezone. Poleg boja loncev, smo tako prepričani, da nas čaka še veliko osebnih zgodb, ki nas ne bodo pustile ravnodušne. Srce parajočo Mojčino zgodbo, si lahko preberete tukaj.

Filozofija do hrane, kot je še nismo videli

Ob solzah in smehu, pa je svojevrsten vtis zagotovo pustila Anna, ki ima izmed vseh tekmovalcev do hrane najbolj poseben odnos. "Zahvaljujem se za hrano, posvečam jo angelčkom, da jo očistijo karme, blagoslovijo in napolnijo z ljubeznijo, zdravjem in mirom. Hvala. Amen," se je pred kuhanjem spravila s sestavinami in nad njimi zaokrožila z rokami. To je prav poseben vtis naredilo na Bineta, ki je pristopil in želel o tem ritualu izvedeti več. "Zahvalila sem se za hrano in prosila, da se z njo naredi, kar mi univerzum sporoča," mu je izdala in pripravila tri jedi, ki simbolizirajo njena tri življenjska obdobja. 

Prvih 15 let, ko je potovala po svetu in ustvarjala kot modna oblikovalka Tia Paynich, ime, pod katerim je znana tudi pri nas, drugo obdobje, ki ga je zaznamovala bolečina in bolezen, ter novo rojstvo, do katerega je Anna, ki se danes ukvarja s plesom in duhovno pomočjo drugim, prišla s pomočjo zdrave prehrane in duhovnosti. Njena filozofija do hrane je zanimala tudi Karima, a Anna na koncu s svojimi vegi polnjenimi paprikami, kislim zeljem s panceto ter ajdovo kašo z jabolki sodnikov ni navdušila, zato je na izločitvenem testu mogla cvreti piščančje krače. Ker ni mesojedka, je šla preko sebe, se s kračami povezala in tako za las ušla izločitvi, saj je imela Petra večje število nepopolnih krač. 

 

Komentarjev 2
  • Avatar skeptik
    skeptik 20:12 08.april 2018.

    Enkrat in prvič se je pojavila v enem bebavem šovu in je že slavna? Ana, res bo treba mal na kontrolo, pa tablete redno jemat

  • supreme 12:06 06.april 2018.

    Fajn bejba.....sam malo je gladka😁😁

Sorodne novice