Magazin > Film & Glasba & TV
7156 ogledov

To je MasterChefova skrivnost, ki jo gledalci nikoli ne vidimo

MasterChef 2018 Anže Petkovšek Nova kuharska sezona MasterChef Slovenija 2018.
Pred kamerami vidimo le tekmovalce in sodnike, a to je le peščica tistih, ki pri oddaji sodelujejo.

Ste vedeli, da je v oddajo MasterChef Slovenija tako in drugače vpetih kar osemdeset ljudi? Ne le tekmovalci, sodniki, scenaristi, snemalci, montažerji, umetnice ličenja, lučkarji, novinarji, stilisti, pr strokovnjaki in še bi lahko naštevali. Med njimi so tudi štirje, brez katerih ne gre prav v vsaki oddaji.

To so tako imenovani producenti za hrano, ki skrbijo za vse sestavine in recepte skozi celotno snemanje oddaje in ves čas delujejo pod stalnim nadzorom sodnikov MasterChef Slovenija. Gre za ekipo kuharjev, brez katere res ne bi šlo, a jih pred kamero nikoli ne vidimo. Smo pa njihove veščine lahko preizkusili novinarji, saj so nam omenjeni producenti kuhali na predstavitvi tekmovalcev nove sezone šova in lahko rečemo, da svoj posel več kot očitno do potankosti obvladajo. Kaj so nam pripravili, si lahko preberete tukaj. 

 

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 07:49 26.marec 2018.

    Ana, a se ti prav norca delaš? Tvoji zmazki nimajo ne repa ne glave.... In so seveda povsem brez neke dodane vrednosti. Kje se je tebi za vraga zalomilo v življenju? Kaj je šlo tako hudo narobe?