Magazin > VIP
256 ogledov

S tem so starši šokirali Salome

Salome mediaspeed
Priljubljena tekmovalka šova Masterchef Slovenija nam je povedala, kdaj se je mama sprijaznila z njenim načinom življenja in kako nanjo gleda danes.

"Pred dvema letoma, ko sem sama sprejela, da se mojih staršev ne da spremeniti in ko sem se odločila, da se bom ukvarjala izključno sama s sabo, so se tudi oni spremenili. Neverjetno! Kar malo sem bila v šoku," je za Žurnal24 Salome opisala, kako jo je družina sprejela takšno, kot je.

Salome pravi, da se nikoli ni preveč ukvarjala s tem, kaj menijo o njej in da se je posvečala samo sebi: "Na prvem mestu je bilo, da sem jaz srečna. To je moje življenje in z njim bom delala, kar bom jaz želela. Tudi jaz se ne ukvarjam z njihovimi življenji. Vedno sem trdila, da moraš biti srečen, da srečo deliš s svetom."

Zgovorna Salome pravi, da je njena mama danes "najbolj ponosna mami na svetu" in da je vesela, ker se je njena hči podala na enako pot kot ona: "Verjetno je vesela, ker trenutno delam to, kar je ona delala celo življenje, saj je delala kot kuharica."

Prizna, da doma, na Rabu, kuhinjo še vedno prepušča mami: "Zame je najboljša kuharica. Ko sem maja bila pri njej, sem ji pripravila škampovo juho, ona pa meni škampe na buzaro. Od mame sem se naučila stare šole kuhanja, ki je bila zame zelo dobra podlaga za sodelovanje v šovu Masterchef."

Komentarjev 12
  • Five 21:46 30.maj 2017.

    pa kaj je s teboj bitje?Te psiha daje?Grozno je to, kar doživljaš,rabiš strokovno pomoč.

  • kapibara 14:07 30.maj 2017.

    irena - kdo pa si ? Tako ko JEST ! nenedu se pa vun meče !

  • Irena Grobelnik 13:13 30.maj 2017.

    Tipični slovenceljni:zoprni,privoščljivi,škodoželjni,nesramni...Ne razumem,kaj vas brigajo drugi ljudje!!! A nimate kaj početi v svojem bednem življenju? In kaj vam Salome škodi oz.kaj imate sploh z njo? Pa pustite ljudem naj živijo,kot jim ustreza!! Pa vsaj tukaj na fb bi se lahko ...prikaži več vzdržali teh svojih slaboumnosti no...Včasih me je kar sram ,da pripadam tako negativno nastrojenemu narodu...Eni res ne vidite NIČ lepega v tej naši državici...Škoda !!!